Living Story

Weerwolven

Plezier: Gemiddelde score van 4.5
Teambuilding: Gemiddelde score van 4.5
Bijzondere beleving: Gemiddelde score van 4.5

GPS Quest

GPS Quest op ´t Hooge Erf

GPS Quest is een spannend GPS spel dat we spelen in de bossen van Lage Vuursche. Teams van 3 à 5 personen strijden tegen elkaar op zoek naar aanwijzingen, raadsels, runeteksten en sms-berichten. Gewapend met mobiele telefoons en GPS-apparaten ga je op zoek naar de schatten van Cornelis Pijnenburg...

GPS Quest met Korting

GPS Quest is al 10 jaar het meest gespeelde GPS avontuur in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het is een niet-lneair spel waarbij je als teams tegen elkaar speelt. Je bepaalt daarbij je eigen strategie: op wélke punten ga je zoeken? Wat is een slimme route? En is daar wel iets te vinden? Wat doe je met die informatie?  En kun je andere teams saboteren? Alleen voor het teams dat als eerste terug is op de startlocatie - met een specifiek voorwerp uit de schatkist - is er eeuwige roem en eer, én champagne.

GPS Quest Schatroof

GPS Quest in de bossen van Lage Vuurshe

De rijkste bewoner van Liekantergeest was Cornelis Pijnenburg. Toen hij stierf ging men vrijwel direct op zoek naar de kunstschatten die de oude man had verzameld tijdens zijn wereldreizen. De schatten zijn nooit gevonden. Onlangs zijn er aantekeningen gevonden in de dagboeken van Pijnenburg, waaruit blijkt dat hij de schatten voor zijn dood heeft verstopt op zijn landgoed…

GPS Quest in de bossen van Lage Vuurshe

Met behulp van GPS ga je op zoek naar de verborgen schat van baron Pijnenburg. Geheimzinnige aanwijzingen, runecodes en SMS-berichten wijzen je de weg... Of een team er in slaagt om als eerste met hún buit terug te komen, hangt verder vooral af van teamwork: slim denken, strategisch te werk gaan, snel reageren, de juiste beslissingen nemen, actie nemen en er voor gaan.

GPS Quest by night

GPS Quest by Night

We spelen GPS Quest ook `s avonds! Of het nu in een kille winternacht is, of in de late schemer op een zomeravond: Je beleeft GPS Quest intenser als de schaduwen uit het bos verdwijnen, en je zaklamp - naast de oplichtende schermen van je telefoon en je GPS apparaat - de enige lichten zijn die je de weg wijzen in het duister. Je ziet minder, maar je hoort meer. Is het een rivaliserend team die te dicht bij schat komt...? GPS Quest by Night is ideaal voor teams die niet bang zijn voor een uitdaging.

Speel GPS Quest voor maar € 20

10 Jaar Living Story Aanbieding

Living Story bestaat 10 jaar! Om dat te vieren, speel je dit jaar de meest populaire uitjes van de afgelopen 10 jaar voor een paar maar een paar tientjes.

GPS Quest staat op nummer 2 in onze Top 10

Je speelt GPS Quest dit jaar niet voor €48,00 maar voor € 20,00 p.p. (excl. btw)

Boek nu of vraag een offerte aan.

 
Boek nu »
Bekijk de GPS Quest Top 10
Foto's
Meer foto's
Get the Flash Player to see this player.

Meer video

De combinatie van bewegen, denken en oplossen is heel prima. Maar daarnaast ...

Meer recensies