Living Story

Weerwolven

Plezier: Gemiddelde score van 4.5
Teambuilding: Gemiddelde score van 4.0
Bijzondere beleving: Gemiddelde score van 4.5

The Target

The Target

Een criminele bende maakt de stad onveilig. Ze zullen de stad pas verlaten als ze voor €1.000.000 aan buit hebben binnengehaald. De politie schakelt extra teams in en zet alles op alles om de bende vóór die tijd te stoppen.
Meldingen van inbraken en plundering volgen elkaar in hoog tempo op. De criminelen schijnen te beschikken over explosieven, zenders en infrarood camera’s die ze oppikken op strategische plaatsen in de binnenstad.

De politieteams gebruiken de modernste communicatietechnologie om de daders te traceren, maar ze lijken keer op keer te kunnen ontsnappen. Steeds nauwer sluit zich het net rondom de plunderende bende. Kunnen ze worden gestopt voordat de 1 miljoen is bereikt?

De ultieme City Game

The Target

The Target is een zinderende City Game waarbij drie teams, gewapend met smartphones en gps-apparaten de achtervolging inzetten op een bende criminelen die op verschillende plaatsen in de stad inbreekt.
Om de 5 minuten verschijnt de locatie van de daders op een digitale kaart in de smartphone. De radar geeft aan hoe ver ze verwijderd zijn van de krakers. Door slim samen te werken met de andere teams die over de stad verspreid zijn moeten ze de criminelen zien in te sluiten.

Nokia 6110 navigator

De plunderende bende (een vierde team) moet op verschillende plaatsen in de stad zoveel mogelijk buit verzamelen. Voor hun inbraken moeten ze items verzamelen (virtuele touwladders, infrarood camera’s, explosieven) die eveneens op strategische plaatsen in de stad zijn gelokaliseerd. Als ze er in slagen om € 1.000.000 buit te maken voordat ze worden ingerekend winnen zij ‘The Target’.

Technologie
The Target maakt gebruik van mobiele internettechnologie en gps apparatuur. Geavanceerde, maar eenvoudig te bedienen smartphones met speciaal ontwikkelde software maken van The Target een spel waarbij de grenzen tussen de werkelijkheid en de virtuele wereld vervagen.

The Target

Programma
The Target wordt gespeeld in de binnenstad van Utrecht of een andere stad in Nederland. De deelnemers verzamelen zich op het hoofdkwartier in het centrum. Daar krijgen ze een briefing over het spel en uitleg over de werking van de apparatuur en de technologie achter The Target. De groep wordt verdeeld in vier teams: 3 politieteams en 1 criminele bende: The Target. De krakers krijgen 10 minuten voorsprong waarin ze al items kunnen oppikken in de stad om hun eerste inbraak voor te bereiden. In diezelfde tijd bedenken de overgebleven 3 teams een strategie om The Target in te sluiten. Dan gaan ook zij uit elkaar en verspreiden zich strategisch over de binnenstad. De achtervolging is begonnen.

Tijd

The Target duurt, afhankelijk van hoe snel de bende is gevonden, 15 minuten tot 2 uur. De speeltijd is maximaal twee uur. In die tijd kunnen er meerdere spellen worden gespeeld, waarbij er gewisseld worden tussen gangsterteams en politieteams. The Target kan zowel ’s middags als ’s avonds worden gespeeld.

Speel The Target voor maar € 25,00

The Target bedrijfsuitje

Een geheel verzorgde middag of avond The Target spelen. Met een hartelijke ontvangst in onze sfeervolle werfkelder inclusief een drankje, uitgebreide speluitleg met nederlandstalige introductievideo, begeleiding en helpdesk gedurende het hele spel. Als bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, óf als vrijgezellenuitje.

  • Ook te boeken in combinatie met lunch en/of diner.
  • ’s middags of ’s avonds te spelen
  • Door de week én in het weekend
  • Inclusief introductievideo
  • Inclusief begeleiding en helpdesk gedurende het spel
  • Inclusief mogelijkheid om het spel live te bekijken
  • Inclusief mogelijkheid om het spel achteraf te bekijken
  • Inclusief TOP 10 vermelding op de site van The Target

Dit programma is geschikt voor groepen van 30 tot 60 personen.

The Target kost € 25,00 p,p. (excl. btw) / € 29,75 p,p. (incl btw).

Stuur mij meer informatie of Boek online

 

 
Boek nu »
Bekijk de The Target Top 10
Foto's
Meer foto's
Get the Flash Player to see this player.

Meer video

Iedereen heeft genoten van het spel gisteren, veel complimenten gekregen van ...

Meer recensies