ivermectina en gotas inkafarma ivermectin for sale online ivermectina nao precisa de receita ivexterm puedo tomar alcohol ivermectin tablet price philippines ivermectin for rabbits ivermectin shampoo uses in hindi
LOADING...

Campus Chase – Een game in Teams

order cenforce online Voor het 7,5-jarig jubileum van de Novio Tech Campus in Nijmegen maakten de we game Campus Chase.

Kaniv In dit online spel moesten teams scoren op zeven-en-een-half criteria om een plek te winnen op de populaire campus. Uiteraard kwamen de criteria voor de verschillende teams niet helemaal overeen. In dit korte en snelle spel gaat het om strategie, slimme keuzes maken, vooruit denken en samenwerken (of beïnvloeden).

Lyrica cheap price Elke ronde wordt de vraag ‘waar gaan we heen’ beantwoord door middel van een poll. Tussen de rondes door kunnen teams strategieën bedenken in hun eigen breakoutroom; in de plenaire sessie kun je proberen anderen te overtuigen, allianties aan te gaan of te verbreken, het spel te veranderen door de shuttle te nemen of de uitslag van de stemmen teniet te doen.

Campus Chase is gemaakt om gebruikt te worden meteen online meeting tool als Teams. Daar hebben we goede ervaring mee. Eerder maakten we al Cold Case, en Evoluon, die coronatijd zijn ontwikkeld om te gebruiken met teams, zoom, skype, hangouts of Google Meet.


Date: Jun 10, 2021
AUTHOR: Michiel van Eunen
game-based-learning