is ivermectin safe for cats ivermectina precio similares para que sirve contraindicaciones ivermectina ivermectin co to je uol ivermectina
LOADING...

Escape Room Design Masterclass

Placentia

Je eigen escape room in 3 dagen

Zou jij een escaperoom willen maken om in te zetten in je bedrijf of organisatie, om te spelen met de leerlingen in je klas, om te doen op een event of een feest, om er een business mee te beginnen, om te leren over game design & game based learning, omdat het gewoon heel gaaf is om doen? (of misschien wel heb je zelf nog andere goeie redenen).

Doe de Masterclass Escape Room Design van Living Story.

3 daagse Masterclass Escaperoom Design

99900

BOUWEN, LEREN EN SPELEN

Het maken van een Escape room (of een escape game – het hoeft niet altijd een kamer te zijn) is ontzettend gaaf om te doen. Van het verzinnen van een thema tot het moment dat échte spelers jouw game spelen, en alles wat daartussen zit: Het ontwerpen van puzzels, een backstory, logica & consistentie en playtesten.

LEREN DOOR TE DOEN

In deze  Masterclass Escape Room Design ga je aan de slag met je eigen escape room idee. Door te ervaren, te ontwerpen, te bouwen, te testen en te verbeteren, leer je om een geweldige beleving neer te zetten voor jouw spelers.

WAAR?

We geven de Masterclass Escape Room Design in de Living Story studio in Wintertuin Experience in Baarn.

Het is de plek waar vrijwel al onze esdape rooms worden bedacht, getest en gemaakt. Je krijgt er letterlijk en figuurlijk een kijkje achter de schermen.

In deze 100 jaar oude botanische kas vind je óók de Elixir Escaperoom die je op dag 1 gaat spelen.

De Expert

De Masterclass Escape Room Design wordt gegeven door Michiel van Eunen. Met zijn ruime ervaring in het ontwerpen, maken én uitvoeren van escape rooms geeft hij je een stevige basis, aansprekende praktijkvoorbeelden, en ladingen aan tips & tricks.

Laat je niet ontmoedigen door zijn ‘Daunting Venn Diagram of Ultimate Escape Room Design.’ Als je die stap-voor-stap volgt, dan is de kans groot dat je aan het einde van deze 3 dagen een concreet begin hebt gemaakt met je eigen escape room.

SERIE 2: JANUARI 2022

dag 1 : do. 13 januari 2022 (09:30 – 16:30 uur)

Samen een Escape room spelen. Inspiratie en voorbeelden. Tips & trucs. Starten met ontwerpen.

dag 2 : do. 20 januari 2022 (09:30 – 16:30 uur)

Bouwdag. Verder werken aan je ontwerp. Met coaching van de experts.

dag 3: do. 27 januari 2022 (09:30 – 16:30 uur)

Playtesten, aanpassen en afmaken van je game.

Don’t take it from us

Jasmin KaratasGamification | Method Geek | Female Founder
Michiel Van Eunen, a true mastermind behind how to build escape rooms will hold a masterclass about it – I just can say: a must go for all! He is such an expert and such a good teacher – you will learn a lot and is absolutely worth doing it!
Pete JenkinsInternational gamification consultant, mentor, speaker, trainer and lecturer
For anyone wanting to learn Escape Room design from the experts I can recommend you check out this Masterclass
Valary OleinikEngage learners | Unleash creativity | Use the power of gamification for good
I literally cannot hear the words escape room without thinking of Michiel Van Eunen. If you have considered building escape rooms but have been unsure how to go about it, attending this new masterclass is your ticket to gaining the best experience and access to the most masterful of craftspeople in that space. I am so happy to see that this is happening.!
Marloes SikkemaFounder at Amica Innovatie
The ever brilliant Karen Sikkema and Michiel Van Eunen are hosting a masterclass escaperoom design. As a graduate from their game based learning course, I can highly recommend it. You are likely to wind up with a concrete escape room design that matches your base criteria, such as location and funds. Just do it!

ONZE ERVARING

http://patayershomes.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://patayershomes.com/insights-email-newsletter-october-2016/ In de afgelopen 5 jaar hebben we meer dan 25 (pop-up) Escape Rooms ontwikkeld en gespeeld:

Voor kleine teams tot events van 150 personen

Voor fun, teambuilding, of voor specifieke leervragen, vaardigheden, teamdynamiek, probleemoplossing, analyse en deductie, out-of-the-box denken, gedragsstijlen, leiderschap, hiërarchie en diversiteit.

Vaste escaperooms, pop-up escaperooms, outdoor escaperooms, escaperooms-voor-thuis, online, offline en blended. Op Schiphol, op Curaçao, In Thailand, in Chicago, in London, in Brighton, in Kuala Lumpur, in Zuid Afrika en natuurlijk in Nederland.

In een bierbrouwerij, een botanische kas, een caravan, een cruiseschip, een Center Parcs cottage, een onderwaterlaboratorium, een oude postwissel, een nucleaire bunker, een auto, een advocatenkantoor, een museum, een supermarkt, een woonwijk, een gevangenis, een bos, een zeepier en een hotelkamer in 1929.

Schrijf je in

    Enkele van de escape games en escape rooms die we hebben gemaakt: