ESCAPE ROOM DESIGN

WIJ ONTWERPEN ESCAPE ROOMS

In de afgelopen 5 jaar hebben we meer dan 25 (pop-up) Escape Rooms ontwikkeld en gespeeld.

Variërend van eenkameropstellingen voor 6-8 spelers tot evenementen voor 120-150 personen.

We ontwerpen escape rooms voor plezier en betrokkenheid, leerinhoud, vaardigheden, teamdynamiek, probleemoplossing, analyse en deductie, out-of-the-box denken, gedragsstijlen, leiderschap, hiërarchie en diversiteit.

Zoek je een ervaren team om jouw escape room of beleving te ontwerpen? Laat ‘t ons weten!

  Enkele van de escape games en escape rooms die we hebben gemaakt:

  Break in Room Waddenfun

  Break In Room Waddenfun is een Escape Room waar je niet uit, maar ín moet zien te komen. Weet jij jouw honger te stillen? Vind in deze break-in room alle elementen voor een heerlijke maaltijd [...]

  Elixir

  Elixir is de nieuwste Escape Room van Living Story. Deze permanente escape room omvat 2 identieke kamers en is gemaakt op basis van de historie van de unieke locatie – De Wintertuin [...]

  De Buit

  Welkom in De LiK! Een bijzondere evenementenlocatie in de voormalige gevangenis aan het Wolvenplein in Utrecht, dé oudste nog bestaande cellulaire gevangenis van Nederland. In 2014 is deze [...]

  • Karen Sikkema
   Karen Sikkema Eigenaar | Experience Designer | Game-based Learning expert

   Karen is experience designer, escape room designer en ontwerper van gamification voor cultureel erfgoed. Ze is gespecialiseerd in game-based learning en ontwikkelde het Game-based Learning Design Wheel, waar we bij Living Story mee werken in onze ontwerpen.
   Na gewerkt te hebben als consultant en innovatiemanager is ze 12 jaar geleden bij Living Story ingestapt en heeft daar een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan met ondernemerschap, gamedesign en gamification. Naast Living Story was ze oprichter, CEO en business developer van Tempeest, waarin location based games voor cultureel erfgoed werden ontwikkeld. Ze werkt als gastdocent bij de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en bij Politecnico in Milaan, en is drijvende kracht achter de Wintertuin Experience waar de Escape Room ELIXIR wordt ontworpen in combinatie met een sfeervolle theetuin.

   “For me, working on games and game-based learning is about creating meaning in the world by connecting people to themselves, to others and to great locations, contributing to sense of belonging, connection and respect for yourself and others.”

  • Michiel van Eunen
   Michiel van Eunen Gamification Expert | Speaker | Escape Room Designer

   Michiel heeft een achtergrond in theater, gamedesign en gamification. Na jaren als trainer en concept developer te hebben gewerkt bij een mysteryshopping bureau, startte hij bijna 15 jaar geleden Living Story. In de loop van de jaren ontwikkelde hij een enorme hoeveelheid spellen, maakte location based games voor Tempeest en ontwikkelde recentelijk The Nature Game en andere games voor iPad waarmee je kan rondrennen in de stad en in de natuur. Op dit moment werkt hij ook als gamification consultant voor Performance Solutions, waar hij onder meer de Escape Room als trainingstool inzet voor teams en organisaties.

  Contact

  We zijn aan het buitenspelen. Wil je ons bereiken? Mail!

  Not readable? Change text. captcha txt