Living Story

Weerwolven

Locaties

duin

Bij Living Story doen we altijd iets met de locatie waar je bent. We geloven in om je heen kijken, in spelen in de natuur, in de geschiedenis en de verhalen van een plek. En we geloven dat onze experiences leuker worden als je tegelijkertijd iets leert over die geschiedenis, natuur, verhalen of andere bijzondere dingen van de plek waar je bent!  

Wintertuin Baarn

Ook op onze nieuwe locatie gaan we experiences ontwikkelen die je de geschiedenis, cultuurhistorie en natuur van deze bijzondere plek laten ervaren. Op een leuke, meeslepende en spannende manier! Met je team, je familie, je vrienden beleef je in de Wintertuin in Baarn straks onze nieuwste en bijzondere Escape Room en mobiele beleving. En praat je na onder het genot van een hapje en een drankje. We hopen de Wintertuin in Baarn in 2018 te kunnen openen, houd tot die tijd het nieuws en de ontwikkelingen bij op www.wintertuinexperience.nl

thenaturegame

Kijk verder bij Lost in Time of The Nature Game voor andere voorbeelden van mobiele games waarin we letterlijk iets doen met de plek waar je staat.

 
Foto's
Meer foto's

Het straatbeeld van Gouda (en nietsvermoedende passanten) werd opgeschrikt ...

Meer recensies