Je rijdt vanaf Edinburgh Airport langzaam de Schotse Hooglanden in. De lochs van de Highlands zijn in nevelen gehuld. In de verte torent een imposant grijs landhuis boven de mist uit: Het blijkt het luxueuze hotel te zijn waar je 3 dagen lang verblijft. Je bent in het land van whisky en eerlijk eten, van Higland games en grijze kastelen. Je bent in Schotland.

Beleef Schotland is een complete trip van 3 dagen waarin je het beste van Schotland beleeft. Je gaat whisky proeven bij een beroemde whikydistillerderij, je doet mee aan Highland games, je gaat zalmvissen in de river, of raften óver de rivier en je dineert en je verblijft in een authentiek landhuis met luxe spa faciliteiten.

Schotland is een land om te beleven. Het is niet alleen de rokerige geur van whisky bij een oplaaiend haardvuur, het is niet alleen de koude vochtige lucht die tussen de heuvels hangt.

Het is het geluid van doedelzakken, en van winkels vol kilts als je langs de royal mile in Edinburgh omhoog loopt naar het kasteel.

Beleef Schotland is een pure ervaring van Schotland voor groepen van 10 tot 100 personen. Op een mistige ochtend op zoek naar het monster van Loch Ness? Een Jeep-safari door de heuvels die J.K. Rowling in spireerden tot het schrijven van Harry Poytter? Canyoning in een bulderende rivier? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Living Story stelt in overleg met u het programma samen, regelt en organiseert de complete beleving, en is het hele weekend met een begeleider aanwezig zodat u zorgeloos kunt genieten van Schotland.

Vraag nu meer informatie of een specifieke offerte aan voor jouw fantastische Schotland beleving!

Related Projects