GPS Quest was één van de eerste Escape Games ter wereld in het bos. Het is een spannend GPS spel dat we spelen in de bossen van Lage Vuursche. Teams van 3 à 5 personen strijden tegen elkaar op zoek naar aanwijzingen, raadsels, runeteksten en sms-berichten. Gewapend met mobiele telefoons en GPS-apparaten ga je op zoek naar de schatten van Cornelis Pijnenburg… 

GPS Quest is al 12,5 jaar het meest gespeelde GPS avontuur in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het is een niet-lneair spel waarbij je als teams tegen elkaar speelt. Je bepaalt daarbij je eigen strategie: op wélke punten ga je zoeken? Wat is een slimme route? En is daar wel iets te vinden? Wat doe je met die informatie?  En kun je andere teams saboteren? Alleen voor het team dat als eerste terug is op de startlocatie – met een specifiek voorwerp uit de schatkist – is er eeuwige roem en eer, én champagne.

De rijkste bewoner van Liekantergeest was Cornelis Pijnenburg. Toen hij stierf ging men vrijwel direct op zoek naar de kunstschatten die de oude man had verzameld tijdens zijn wereldreizen. De schatten zijn nooit gevonden. Onlangs zijn er aantekeningen gevonden in de dagboeken van Pijnenburg, waaruit blijkt dat hij de schatten voor zijn dood heeft verstopt op zijn landgoed…

Met behulp van GPS ga je op zoek naar de verborgen schat van baron Pijnenburg. Geheimzinnige aanwijzingen, runecodes en SMS-berichten wijzen je de weg… Of een team er in slaagt om als eerste met hún buit terug te komen, hangt verder vooral af van teamwork: slim denken, strategisch te werk gaan, snel reageren, de juiste beslissingen nemen, actie nemen en er voor gaan.

We spelen GPS Quest ook `s avonds! Of het nu in een kille winternacht is, of in de late schemer op een zomeravond: Je beleeft Escape the Forest intenser als de schaduwen uit het bos verdwijnen, en je zaklamp – naast de oplichtende schermen van je telefoon en je GPS apparaat – de enige lichten zijn die je de weg wijzen in het duister. Je ziet minder, maar je hoort meer. Is het een rivaliserend team die te dicht bij schat komt…? Escape the Forest by Night is ideaal voor teams die niet bang zijn voor een uitdaging.

Je speelt Escape the Forest vanaf € 24,00 p.p. (excl. btw) op één van de mooie locaties in Midden-Nederland. We kunnen Escape the Forest ook op maat maken op een andere locatie!

Related Projects