Ocean Race is een fanatieke, interactieve, hectische, zinderende game die de spelers voortdurend dwingt het belang van hun eigen team af te wegen tegen het gegeven ook andere teams te moeten helpen. Een spel waarin samenwerking en verbinding met anderen even belangrijk is als competitie en het beste resultaat halen met je eigen team. En waarin de teams voor een grote uitdaging staan en ze steeds de keuze moeten maken: punten verdienen voor mijn eigen succes of zorgen dat de andere teams in mijn group ook de eindstreep halen?

We spelen Ocean Race in teams van ongeveer 10 personen. Het doel van de teams is door middel van het doen van allerlei verschillende opdrachten punten te verdienen; deze punten hebben de vorm van kilometers die de teams gebruiken om het spel te winnen. Als ze met behulp van die kilometers steeds verder komen in het spel, kunnen ze succesvol alle checkpoints halen en als eerste ‘over de finish komen’. Maar ze staan daarin niet alleen!

Elke vier of vijf teams vormen samen een zogenaamde group, een samenwerking van teams die niet alleen verantwoordelijk zijn voor hun eigen resultaat, maar ook punten krijgen als ze andere teams uit hun group helpen de checkpoints te halen. Sterker nog; de teams hebben de andere teams in hun group zelfs nodig om het spel te kunnen winnen! Want… ze kunnen als team uitsluitend het spel winnen als de overige teams in hun group ook de finish hebben gehaald.

Het wordt zodoende een hectisch spel waarbij de teams elkaar in wisselende samenstelling nodig hebben om zelf succes te halen. Het uiteindelijke doel – met jouw team het spel winnen – is zodoende alleen te behalen door het grotere doel in gedachten te houden – ook de andere teams in jouw group moeten succes behalen! – en daaraan je bijdrage te leveren.

Ocean Race wordt op maat gemaakt voor iedere groep waardoor alle opdrachten passen bij de groep, het bedrijf of de organisatie en het thema en het doel van de dag!

Wil jij Ocean Race – of een vergelijkbare teamdag – beleven met jouw bedrijf, afdeling of organisatie?

Vraag nu informatie aan of een offerte voor jouw TeamGame Ocean Race!

Related Projects
 • Kubb
  Kubb
  Teambuilding
 • Je Gaat Het Maken
  Je Gaat Het Maken
  Game Based Learning Serious Games
 • Innovate
  Innovate
  Game Based Learning Serious Games Teambuilding
 • The Hunt
  The Hunt
  Alternate Reality Games Game Based Learning Serious Games