In de spannende Teamgame ® The Phone krijg je als team opdrachten per telefoon. Zorg dat je die op tijd uitvoert, voordat ze worden gekaapt door andere teams… Je wordt de stad in gestuurd om opdrachten uit te voeren: verzamel 2 paar gele sokken, maak foto`s van 5 zoenende stellen, vind een aanwijzing op het dak van de V&D.

Er komen constant nieuwe opdrachten binnen op je telefoon: Pak de bonus onder de Domtoren, traceer een auto in een parkeergarage, wees als eerste team terug bent met een oude grijze draaischijf telefoon… Je ontvangt opdrachten per telefoon, sms en twitter. Teams zullen elkaar altijd proberen te sabotteren door elkaar valse berichten te sturen. Hoe weet je welke berichten écht zijn en welke niet?

`Behalve dat het spannend was hebben we ook heel wat van de stad gezien, ook plekjes waar je normaal nooit komt. Binnen de kortste keren ging iedereen op in het spel waarin je je tactisch en strategisch kunt uitleven. De ontvangst en de begeleiding van The Phone waren top. Tip; doe goede sport of wandelschoenen aan, je loopt heel wat af.`

– The Phone kan een ochtend, middag of avond duren
– The Phone wordt gespeeld in alle grote steden in Nederland
– The Phone is geschikt voor groepen van 30 tot 500 personen
– The Phone kun je al boeken voor €29,00 p.p. (excl. btw)

Vraag nú een offerte aan voor The Phone

Related Projects