Nacht van de Weerwolven is een geraffineerd moordspel vol leugens, zwartmakerij, achterbakse insinuaties, bluf, verdenkingen, naïviteit, valse pleidooien en huichelachtige verklaringen. We spelen Nacht van de Weerwolven met groepen van 12 tot 120 personen op bijzondere locaties door heel Nederland:

  • als bedrijfsuitje, teamuitje,afdelingsuitje of training
  • als een bijzondere avond uit
  • als het zinderende spel dat onthult en confronteert
  • als de beleving waar je nog dagen over napraat
  • als het spel waar je je niet aan kunt onttrekken
  • als het spel waar iedereen verslaafd aan raakt

In De Nacht van de Weerwolven krijg je anoniem een rol toebedeeld: Je bent eerzaam burger óf je bent een weerwolf. In een avond vol leugens, zwartmakerij, achterbakse insinuaties, bluf, verdenkingen en huichelachtige verklaringen is het aan jou om de ware aard van je collega´s te ontmaskeren. Weet jij wie je kunt vertrouwen? De Nacht van de Weerwolven wordt door spelers al 15 jaar gewaardeerd als het beste moordspel.

De afgelopen 15 jaar speelden meer dan 3000 mensen De Nacht van de Weerwolven. Door heel Nederland óf op een van onze vaste locaties in en rondom Utrecht. De Nacht van de Weerwolven kost € 25,00 per persoon. Hiervoor ben je een avond lang verwikkeld in een spannende strijd om er voor te zorgen dat jij als laatste overblijft…

De Nacht van de Weerwolven kun je prima combineren met een lunch, een diner of een overnachting.
In De Nacht van de Weerwolven krijg je anoniem een rol toebedeeld: Je bent eerzaam burger óf je bent een weerwolf. In een avond vol leugens, zwartmakerij, achterbakse insinuaties, bluf, verdenkingen en huichelachtige verklaringen is het aan jou om de ware aard van je collega´s te ontmaskeren. Weet jij wie je kunt vertrouwen? De Nacht van de Weerwolven wordt door spelers al 10 jaar gewaardeerd als het beste moordspel.

Weerwolven Online

Weerwolven spelen we tegenwoordig ook online. Kijk op Team-Play.nl

Related Projects