LOADING...

Boeklancering Spelen Werkt!

Karen Sikkema en Michiel van Eunen lanceren tijdens Play in Business hun nieuwe boek: Spelen Werkt, Maak leren op de werkplek leuker met Game-based Learning.

In dit gloednieuwe boek vind je alles wat je nodig hebt over game-based learning: een concreet stappenplan, inspirerende voorbeelden en de theorieën en modellen om je ontwerp te onderbouwen.

Het boek laat je zien hoe je game-based learning gemakkelijk kunt toepassen. In een complete training, een opleidingsprogramma of in één enkele werkvorm. Voor meer fun, meer interactie en meer motivatie.

Karen Sikkema en Michiel van Eunen zijn pioniers van het eerste uur in game-based learning en gamification. Ze helpen organisaties om leren avontuurlijk en interactief te maken. Met hun Game-based Learning Design Wheel kun je gemakkelijk spelelementen meenemen in het ontwerp van elke training.

De boeklancering vindt plaats op 1 juli in Baarn, tijdens de conferentie Play in Business, waar we ook een sessie geven over onze game AdVenture en hoe je die game kan inzetten voor diversiteit in je team.

Wil je erbij zijn? We kunnen je een kortingscode aanbieden voor de conferentie. Stuur ons een mailtje via spelenwerkt@livingstory.nl en we sturen je graag de kortingscode toe!

Heel graag tot dan!