LOADING...

Ultra Trajectum

Games for Events, Management Games, Serious Games, Training Games

Welkom in Ultra Trajectum. Zijn jullie het team dat van deze stad een geweldige leefomgeving kan maken voor alle nieuwe inwoners? Bouw jij de meest populaire én meest leefbare stad? En weet je dan ook nog rekening te houden met duurzaamheid, een goede samenwerking in je team en het succes van de andere teams? Speel Ultra Trajectum en kom erachter wat de kracht van jouw team is!

De mooie nieuwe stad waar de teams aan bouwen is in opkomst en groeit dagelijks. Velen trekken naar deze stad in de hoop op welvaart, rijkdom, een goed leven. Jouw team wordt door de bestuurders van de stad ingehuurd om een nieuw stadsdeel te bouwen. Een stadsdeel dat aantrekkelijk is voor de nieuwe groep mensen die voortdurend naar de stad trekt en woonruimte nodig heeft. Weet jij een zo aantrekkelijk mogelijke, groen mogelijke, prettig mogelijke, leefbaar mogelijke wijk te bouwen? Die populair is voor de mensen en waar steeds meer mensen zich willen vestigen?

Er is één maar bij. De bestuurders van deze nieuwe stad willen – uiteraard niet alleen uit goede bedoelingen maar ook uit economische en geldbesparende motieven – dat er voor het opbouwen van het nieuwe stadsdeel zo weinig mogelijk overlast veroorzaakt wordt voor de omgeving, zo weinig mogelijk grondstoffen gebruikt worden en zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met leefbaarheid, duurzaamheid en het welzijn van de mensen.

Dat is de uitdaging van vandaag: wie er voor kan zorgen dat in zijn stadsdeel de meeste mensen willen wonen, én dat kan realiseren met de kleinste ‘voetafdruk’ voor de omgeving, wint het spel! Verzamel daarom een team van gekwalificeerde mensen om je heen, mensen die goed kunnen samenwerken, weten te onderhandelen met anderen, opdrachten uitvoeren en samen met jou bouwen aan Ultra Trajectum!

Ultra Trajectum werd op maat ontwikkeld voor de Hogeschool Utrecht als onderdeel van een bedrijfsopleiding in de bouw. Wil jij ook een op maat gemaakte game voor teambuilding of als onderdeel van jouw opleiding? Neem dan contact met ons op, we onderzoeken graag samen de mogelijkheden.