LOADING...

Innovate!

Games for Events, Management Games, Serious Games, Training Games

De bouwinnovatiegame Innovate! is door Living Story op maat gemaakt voor Bouwend Nederland en heeft als thema innovatie in de sectoren van bouw en infra, voor ledenbijeenkomsten en andere meetings. Het spel brengt de deelnemers in actie en laat ze zelf de mindset ervaren die hoort bij innovatie: out-of-the-box denken, trends spotten, gecalculeerd risicovolle keuzes maken, én natuurlijk samenwerken en de competitie verslaan.

Innovate! Het spel

Welkom in InnoTown! Zijn jullie het team dat met behulp van de nieuwste technieken, de meeste kennis van innovatie en de beste resources van deze stad een geweldige leefomgeving kan maken voor alle nieuwe inwoners? Bouw jij de meest populaire én meest innovatieve stad? Neem jij met jouw team innovatieve risico’s, maak je disruptieve keuzes en denk je out-of-the-box? Dan win jij misschien vandaag Innovate!, dé innovatieve teamgame van Bouwend Nederland.

InnoTown, de mooie nieuwe stad waar de teams aan bouwen, is in opkomst en groeit dagelijks. Velen trekken naar deze stad in de hoop op welvaart, rijkdom, een goed leven. Jij bouwt met jouw team aan  InnoTown, en maakt het zo innovatief en aantrekkelijk mogelijk. Want: het team dat de meeste mensen aantrekt voor hun nieuwe stadsdeel van InnoTown wint uiteindelijk het spel.

Als je met je team op safe speelt, levert dat wellicht op korte termijn nieuwe kennis en geld op, maar de kans is groot dat je dan op langere termijn achter het net vist. Maak je innovatieve keuzes – bouw je flexibele woningen die geschikt zijn voor een leven lang wonen, of investeer je in een start-up op het gebied van duurzame recycling van bouwmaterialen – dan heb je daar uiteindelijk in het spel voordeel bij! Herkenbaar in de markt, in jouw bedrijf, in de sector? Uiteraard koppelen we aan het einde van het spel terug om te leren over de sectoren van bouw en infra, en de toepassing van innovatie in jouw eigen bedrijf, regio of sector.

Speel nu dé uitdaging van Innovate!: wie er voor kan zorgen dat in zijn stadsdeel de meeste klantwaarde wordt gegenereerd en dus de meeste mensen willen wonen, én dat kan realiseren door het maken van innovatieve keuzes, wint het spel! Verzamel daarom een team van gekwalificeerde mensen om je heen, mensen die goed kunnen samenwerken, weten te onderhandelen met anderen, out-of-the-box kunnen denken en samen met jou bouwen aan InnoTown.

Wil je ook je eigen spel voor jouw thema? Neem contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek!