ivermectin uses in humans in hindi how much pour on ivermectin for chickens ivermectina prospect oameni pret how often can you worm a horse with ivermectin ivermectin tablet ip 12 mg uses in hindi is ivermectin approved for covid in canada
LOADING...

Mysterie van de Botanische Tuin

Games for Heritage & Tourism, Games for Kids

http://ismex.com/video/rachel-richards-massage/ Het Mysterie van de Botanische Tuin is een parkspel in het Cantonspark rondom de Wintertuin. Het Mysterie van de Botanische Tuin is een spel waarbij je op zoek gaat naar geheime aanwijzingen over een verborgen schat in het Cantonspark, speurt, puzzelt en slim speelt om met jouw team het raadsel binnen een uur op te lossen én de schatkist in het park te openen!

Sausar  

Mmabatho  

 

Ondertussen leer je de prachtige bomen, planten en plekken in het park kennen én de historische figuren die dit park hebben gemaakt tot wat het nu is: een bijzonder Rijksmonument met unieke bomen en planten.

Kom jij Het Mysterie van de Botanische Tuin spelen in het prachtige Cantonspark? Daag je collega’s, familie of vrienden uit om het eerst het Mysterie van de Botanische Tuin op te lossen en de schatkist te openen!

Je kan het spel spelen met maximaal 4 teams tegelijk, maar ook gewoon met je gezin (max. 5 personen in een team). Het spel is per team en is te boeken op de site van Wintertuin Experience.