ivermectin kaufen zürich ivermectina de 6 mg para nios ivermectina crema similares can you get ivermectin over the counter in ontario canada ivermectin for covid-19 real-time meta analysis of 52 studies kilox ivermectina 5 ml dosis how long does it take for ivermectin to work on rabbits comprar ivermectina para humanos en españa
LOADING...

Mural-Game: Evoluon

Games for Events, Management Games, Serious Games, Traning Games

where to buy Ivermectin uk In 2021 maakten we ‘Een nieuwe Toekomst voor het Evoluon’, een managementgame in online samenwerkingstool Mural;

awheel In een sessie van 3,5 uur werken teams samen aan een optimale inrichting van het Evoluon; de iconische locatie in Eindhoven, die (in de game) net is opgekocht door de excentrieke self-made miljonair Martin Argonus. Zijn doel: Een nieuwe toekomst voor het Evoluon.

ivermectin (stromectol) where to buy Argonus heeft een mooie visie, waarin plek is voor bezoekers & beleving, horeca & events en innovatie & ondernemerschap. Daarnaast is er een budgetlimiet, een maximaal aantal medewerkers, een lijst aan specifieke, harde criteria en – uiteraard – beperkt de tijd. Om de zaken op scherp te zetten vraagt Argonus 3 taskforces om zijn plannen te realiseren. De mensen die dat het beste doen, belooft hij een plek in het managementteam van zijn ‘Nieuwe Evoluon’.

distastefully ‘Een nieuwe toekomst voor het Evoluon’ is een zinderende managementgame die gaat over (online) samenwerken, optimaliseren, omgaan met verschillende belangen, lef tonen en elkaar zeggen wat je denkt.

De game duurt 3 uur, wordt gespeeld in Teams of Zoom en Mural en wordt gehost door een GameMaster en verschillende ‘hulptroepen’.