LOADING...

Pirates of the Caribbean

Games for Events

In TeamGame Pirates of the Caribbean strijd je een middag lang met je bemanning tegen rivaliserende piratenbende`s. In teams van 6 à 12 personen moet je zoveel mogelijk goudstukken verzamelen door het uitvoeren van opdrachten. Wie aan het einde van de dag het meeste goud heeft, wint Pirates of the Caribbean, eeuwige roem en rum!

Pirates is een actieve TeamGame die we spelen in de buurt van water: aan het strand of aan een meer. Met je team kies je zelf je opdrachten: knopen maken, dekschrobben, zandkastelen bouwen, schatzoeken, kanonskogel vangen, medcijnen vinden tegen scheurbuik, dobbelen, zwaardvechten, kielhalen, planklopen, boegbeeld boetseren, navigeren of het zetten van een zeemanstatouage.

Alle opdrachten kosten tijd, manschappen en verschillende talenten. Maak dus slim gebruik van je team. Zet je behendige mensen in op het houtebeen lopen, de sterke op het biertonnen rollen, de snelle op het wandklimmen en de slimme op het schatzoeken. Hoe meer opdrachten je succesvol uitvoert, hoe meer goudstukken je verdient!

Maar kijk uit! Je kunt je goudstukken ook weer verliezen. Door te dobbelen in de havenkroeg, door het spelen van zeeslag met de kapitein, door gepakt te worden door de gevreesde Blackbeard of door sabottage van andere teams. Alleen het team dat de meeste goudstukken kan inleveren aan het eind van de dag, wint Pirates of the Caribbean.