LOADING...

Slumdog Millionaire

Games for Events

http://programcollective.com/torre-del-agua-zaragoza-recuperara-splash Slumdog Millionaire is een MVO Teamgame die we spelen in de stad. In teams van 4 à 6 personen ben je een middag lang bezig met leuke en uitdagende opdrachten. Gewapend met een fotocamera, een lijst met opdrachten en een mobiele telefoon trek je de stad in. Het team dat snel en slim te werk gaat én de andere teams voor blijft, wint Slumdog Millionaire.

In Slumdog Millionaire moet je de levensomstandig heden in je dorp te verbeteren. Als team begin je het spel met een eigen dorp waarin alleen maar krotten staan. Die kunnen worden geüpgrade naar hutjes en uiteindelijk naar huizen. Dat kan alleen als je zorgt voor de juiste voorzieningen in je dorp: een ziekenhuis, verharde wegen en een school.

Alle verbeteringen in je dorp kosten geld. En dat geld verdien je door het doen van opdrachten in de stad: was de ruiten van een winkel in de winkelstraat, meet de breedte van de gracht, kom terug met 3 bakstenen en fotografeer 5 mensen in een bakfiets. Hoe uitdagender de opdrachten, hoe meer je er mee kunt verdienen en hoe sneller je dorp groeit.

Zorg dat je de kennis en talenten binnen je team optimaal benut. Zet je teamleden strategisch in en verleg je grenzen door te kiezen voor de spannendste opdrachten. Haal zoveel mogelijk geld binnen, bouw de juiste voorzieningen en verbeter de levenskwaliteit in je dorp. Het team met meest welvarende dorp aan het eind van het spel wint Slumdog Millionaire.

Voor het winnende team is er Champagne en Eeuwige Roem. Daarnaast wordt €5 per deelnemer overgemaakt aan het goede doel dat door het winnende team is uitgekozen!

Living Story heeft in samenwerking met Terre des Hommes een aantal projecten uitgezocht:

  • Amvrosiyivka Onderwijs voor kinderen van prostituees in Kandapar
    Terre des Hommes helpt deze ‘bordeelkinderen’ met opvang en onderwijs terwijl moeders voorlichting over de gevaren van het werk en medische verzorging kunnen krijgen.
  • Río Blanco Onderwijs en werk in India
    In het Chittoor District biedt Terre des Hommes hulp aan arme families uit de laagste kasten, door middel van onderwijs, vakopleidingen en microkrediet
  • buy Lyrica online cheap Operatie Harstslag
    Terre des Hommes leidt lokaal personeel op tot cardioloog of IC-verpleegkundige en financiert jaarlijks tientallen operaties.

Lees meer over de projecten van Terre des Hommes

Slumdog Millionaire is middag lang plezier in de stad
Slumdog Millionaire is leuk én MVO
Slumdog Millionaire is geschikt voor groepen van 30 tot 100 personen.
Slumdog Millionaire is al te boeken voor € 49,00 per persoon (excl. btw)
Voor elke deelnemer gaat er 5 euro naar een goed doel