LOADING...

Robin Hood

Games for Events

In onze favoriete TeamGame ® Robin Hood, beleef je een hectische en spannende middag in de bossen. Je speelt tegen elkaar in Robin Hood Bende`s van 6 tot 12 personen. Verdien zoveel mogelijk goudstukken door het uitvoeren van opdrachten, saboteer andere bende`s, blijf uit handen van de Sherrif van Nottingham en win Robin Hood!

In TeamGame Robin Hood – dat we spelen in de bossen – ga je met jouw bende kornuiten op pad in opdracht van Robin Hood. Je wordt ontvangen door Robin Hood zelf, die vertelt dat het bosgebied waar je je bevindt in groot gevaar is. Alleen door het verzamelen van veel goudstukken kan de malafide Sherrif van Nottingham omgekocht worden.

Gelukkig zijn er veel manieren op geld te verdienen: het winnen van een boogschietwedstrijd, het vinden van een verborgen schat, balanceren op boomstammen, het ontdekken van de rendez-vouz plek van Robin en Marianne. Elk team begint met een lijst van 50 opdrachten. Het is aan de bendes zelf om uit te zoeken wélke opdrachten ze uitvoeren. Als ze maar op tijd terug zijn met zoveel mogelijk goud.