LOADING...

The Nature Game

Games for Heritage & Tourism, Games for Kids

The Nature Game is een spel op je iPad die je alleen butien kunt spelen; in de natuur. Het is een sprookje, het is een vette game, en een les natuureducatie. Maar dan wel een hele leuke! Met dit spel kun je dingen ontdekken die je normaal nooit kunt zien. Je loopt over een schatkaart en het kompas wijst jou de weg door het gebied. The Nature Game is te spelen in Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Met De Spectator ontdek je dat wat voor een gewone wandelaar verborgen blijft en leer je op een hele leuke manier; door filmpjes, raadsel, en interactieve spellen. Deze onvergetelijke beleving maakt van de natuur een interactieve ontdekkingsreis. Het verhaal is uniek en alleen op deze plek te beleven. Stap nu in de magische wereld van Het Nooit Gebouwde Museum!

The Nature Game is een spel voor het hele gezin, leerzaam en leuk voor scholen en zelfs de natuurliefhebber hoort en ziet dingen die hij niet wist! Vanaf 8 jaar kun je het spelen, vanaf 6 jaar onder begeleiding van een volwassenen of oudere broer en zus. The Nature Game is te beoeken via de site van Nationaal Park de Hoge Veluwe.

The Nature Game is gemaakt in opdracht van DoornRoos Imagineers en in samenwerking met Sohum Holding BV.