LOADING...

The Player

Games for Events

The Player is het het netwerkspel dat we hebben ontworpen voor en gespeeld op Play in Business 2023. Aan het begin van deze eendaagse conferentie, die plaatsvond op de mooiste fortlocatie van Nederland: Geofort, ontvingen alle bezoekers een special bingokaart. Ook hadden ze een naamsticker met daarop – naast uiteraard hun eigen naam – een icoon van een populair speelkarakter. Zo was je bijvoorbeeld ‘De Spion’ (Stratego), Rosa Roodhart (Cluedo) of een Weerwolf (Weerwolven van Wakkerdam)

Door opdrachten uit te voeren (vooral in de tijd tussen de workshops en in de pauzes), kon je je kaart laten afstempelen en daarmee – zoals dat gaat bij bingo – scoren door een volle rij of kolom te halen, of zelfs een volle kaart. Er werden lintjes uitgereikt aan iedereen die aan die criteria voldeed, er waren speciale opdrachten én exclusieve lintjes voor de 5 spelers die daar als eerste in slaagden. Ook hadden de sponsoren een speciale rol in het spel, net als de locatie.

Het resultaat: Een dag vol plezier, waarbij je vanaf de eerste koffie makkelijk contact maakt met anderen. Daarnaast onvermijdelijk: hilariteit, fanatisme, verbinding, pogingen tot valsspelen, trotse winnaars en jaloerse verliezers.