LOADING...

Virtual Car

Escape Rooms, Games for Kids, Serious Games

Veilig Verkeer Nederland wilde de doelgroep – gezinnen met kinderen – op een leuke manier laten ervaren wat het betekent om te hard te rijden in 30 km zones in woonwijken. We maakten VirtualCar; een escape-game die specifiek is ontworpen om met je gezin thuis te spelen. De game is gratis te downloaden en te spelen via de site van Veilig Verkeer Nederland.

 

Professor Vivian werkt bij VirtualCar, een bedrijf dat nieuwe en hele slimme auto’s bouwt. Die auto’s kunnen zonder bestuurder rijden én zichzelf repareren als ze kapot zijn. Een mooie ontwikkeling, dacht ze. Helaas is er een auto ontsnapt uit de garage. Hij is niet goed geprogrammeerd en denkt nu dat sneller rijden beter is… Dat is natuurlijk helemaal niet veilig, dus hij moet echt worden teruggehaald.

De VirtualCar Escape Game bestaat uit leuke opdrachten die allemaal bijdragen aan de leersdoelstelling. De game maakt oa. gebruik van een slimme chatbot. (een feature die we ook gebruiken bij Cold Case, en de escape games van de familie Groen)