LOADING...

Spelen Werkt

In 2023 is Spelen Werkt geselecteerd voor de longlist Managementboek van het jaar.

Uit het juryrapport:

Een prachtig werk voor HR professionals, over ontwikkeling, didactiek en spelend leren. Fijn geschreven met praktische handvatten en oefeningen. De energie straalt van de pagina’s.

Wij zijn er blij mee!

Op 1 juli 2022 lanceerden Karen Sikkema en Michiel van Eunen hun nieuwe boek: Spelen Werkt, Maak leren op de werkplek leuker met Game-based Learning.

In dit gloednieuwe boek vind je alles wat je nodig hebt over game-based learning: een concreet stappenplan, inspirerende voorbeelden en de theorieën en modellen om je ontwerp te onderbouwen.

Het boek laat je zien hoe je game-based learning gemakkelijk kunt toepassen. In een complete training, een opleidingsprogramma of in één enkele werkvorm. Voor meer fun, meer interactie en meer motivatie.

Karen Sikkema en Michiel van Eunen zijn pioniers van het eerste uur in game-based learning en gamification. Ze helpen organisaties om leren avontuurlijk en interactief te maken. Met hun Game-based Learning Design Wheel kun je gemakkelijk spelelementen meenemen in het ontwerp van elke training.

Wil je ‘spelen werkt’ bestellen in België, dan kan dat bij bij Standaard Boekhandel.

We horen graag hoe je ‘t boek vind. Reviews zijn altijd fijn!