STAGEVACATURE

Houd jij van marketing, experience design, serious games, organiseren en projectmanagement? En zoek je een stage in 2020-21? Mail dan nu naar Karen Sikkema om ons te vertellen waarom jij de beste stagiair(e) bent voor ons!

Living Story Living Story is een ervaren serious game studio en is gespecialiseerd in concept-ontwikkeling en (serious) games waarbij de unieke beleving van de deelnemers centraal staat. We noemen deze spellen – meestal offline belevingen – daarom experiences. Met een enthousiast team ontwerpen en ontwikkelen we deze spellen, Escape Rooms en andere belevingen en voeren ze uit met professionele spelleiders.

Wintertuin Experience Eén van de grote projecten van Living Story is de Wintertuin Experience: een honderd jaar oude botanische kas in Baarn waarin een unieke Escape Room gevestigd is. Naast de Escape Room is er in het pand een theetuin (horeca) en een terras.

De stage We zoeken een stagiair(e) die het leuk vindt om in een dynamische en innovatieve omgeving (het kantoor van Living Story is in het gebouw van de Wintertuin Experience) mee te werken aan o.a. onze marketing- en communicatie- uitdagingen. Daarnaast zal je meedoen met brainstorms en ontwikkeling van nieuwe spellen, overleggen met klanten en uitwerken van spelmaterialen. Als je het leuk vindt, kan je ook onze Escape Rooms begeleiden en meehelpen de Wintertuin Experience goed te laten draaien.

Wat vragen we? Het team van Living Story zit op jou te wachten als je:

  • Affiniteit en (eventueel) ervaring hebt met Escape Rooms, serious games en experience design,
  • Creatief mee kan denken over onze marketing en het leuk vindt om marketingacties uit te voeren,
  • Jouw social media kennis wil inzetten om onze content strategie te verbeteren,
  • Het inspirerend vindt om mee te denken over de ontwikkeling van nieuwe spellen en projecten,
  • Communicatief en creatief bent, en zin hebt in een veelzijdige stage in de creatieve industrie.

Wat bieden we? Solliciteer op deze stageplek als jij zit te wachten op:

  • Een leerzame en leuke stage in een dynamisch team,
  • Een stagebedrijf in beweging waarin je niet alleen veel leert maar ook kan meedenken over innovatieve nieuwe ontwikkelingen,
  • Een stageplek waarin je zelfstandig kan werken en je creativiteit kwijt kan, verantwoordelijkheid krijgt als je dat wilt en de kans krijgt jezelf te ontwikkelen,
  • Een passende stagevergoeding én uiteraard op je eerste stagedag gratis met een team vrienden onze Escape Room ELIXIR spelen.

Ben jij onze nieuwe stagiair(e)? Reageer dan snel en stuur je CV en motivatie naar Karen Sikkema, uiterlijk op 31 augustus 2020. Laat daarin ook weten wanneer jouw stageperiode is en hoeveel dagen per week je stage moet/wilt lopen. Voor meer informatie kan je altijd mailen naar Karen.

Contact

We zijn aan het buitenspelen. Wil je ons bereiken? Mail!

Not readable? Change text. captcha txt