LOADING...

Talent behouden door opleiden en ontwikkelen

Talent behouden door opleiden en ontwikkelen

Wie heeft welk talent? Hoe kan je dit talent ontdekken? En leren dat talent optimaal in te zetten? En natuurlijk: hoe draagt dat dan bij aan teamresultaat en prestaties voor het bedrijf?

Talent ontdekken, concreet inzetten en linken aan bedrijfsdoelen en bedrijfsresultaten vraagt om een coherente aanpak. Een programma voor talentmanagement met de inzet van innovatieve methoden om te leren en te ontwikkelen. Om samen nadenken over welke talenten de teams en de organisatie als geheel nodig hebben, hoe je deze talenten kan aantrekken, en behouden als je ze eenmaal binnen hebt.

Ontwikkel dit soort programma’s samen met je medewerkers. Want zij zijn de basis: zij zijn degenen die hun talent moeten leren kennen en ontplooien.

Zorg ook voor vernieuwing, voor interessante programma’s met interactie, ervaringsgericht leren en doen. Omdat je je talent niet ontdekt als je naar een saaie Powerpointpresentatie luistert, maar vooral door zelf te doen en zelf te ontdekken. Door je uitgedaagd te voelen, te zien hoe je presteert onder druk, te weten wat je uit de kast kan trekken om oplossingen te vinden en resultaten te halen.

Dus geen saai opleidingstraject, maar een innovatief programma voor leren en ontwikkelen. Met verrassende elementen, eigen inbreng van de medewerker, co-creatie, fun en gerichte uitdagingen. Met game-elementen en interactie, zeker voor het binden en boeien van jongere generaties.

Hoe doe je dat?

Je kan altijd met ons sparren over talent in jouw team of organisatie.

Of lees ons boek ‘Spelen Werkt’,waarin nieuwe manieren van leren wetenschappelijk worden onderbouwd én je praktische handreikingen krijgt om dat in jouw bedrijf in te zetten.

Meer weten over het binden en behouden van talent?

    Spellen over talent en ontwikkeling:

    ‘Een dikke vette aanrader.’ ‘Een superleuke manier o
    The Breakout The Breakout is een eventspel dat we in 2023 ontwikkelden
    Verbinding verbroken Een groot bouwbedrijf vroeg ons om een eventspel