LOADING...

Zet jij het talent in jouw organisatie al optimaal in?

Zet jij het talent in jouw organisatie al optimaal in?

Medewerkers presteren beter als ze doen waar ze goed in zijn, als ze weten wat ze kunnen, daar plezier in hebben en resultaat behalen met die vaardigheden. Kortom: de resultaten in een bedrijf of organisatie verbeteren meetbaar als je inzet op talent van je medewerkers.

Werk jij als manager, directeur of HR-adviseur aan het talent van je mensen? Praat je er met ze over, weet je waar ze goed in zijn, wat ze leuk vinden om te doen, wat ze in hun vrije tijd doen? Ben je op zoek naar waar je mensen gemotiveerd van raken, hoe ze resultaten halen en welke vaardigheden ze nog verder zouden willen ontwikkelen? Al deze elementen kan je heel bewust inzetten om bij te dragen aan de resultaten die je wilt behalen met je team, organisatie of bedrijf. Niet als ‘softe’ onderwerpen die je niet kunt meten, maar in een goed ontworpen programma waarin je snel resultaat ziet op meerdere fronten: jouw medewerkers en teams hebben meer werkplezier en motivatie én ze presteren beter en halen meer resultaat.

Daarnaast verbind je op deze manier het talent van je medewerker veel sterker aan zijn of haar werk, taken, rollen en verantwoordelijkheden, waardoor de binding met het team en het bedrijf ook sterker wordt en je je mensen kan behouden voor de organisatie. Want waarom zouden ze op zoek gaan naar een andere baan als je ze uitdaging, werkplezier, ontwikkeling en motivatie biedt?

Hoe zet je talent op deze manier bewust voor je organisatie in?

Je kan altijd met ons sparren over talent in jouw team of organisatie.

Of lees ons boek ‘Spelen Werkt’,waarin nieuwe manieren van leren wetenschappelijk worden onderbouwd én je praktische handreikingen krijgt om dat in jouw bedrijf in te zetten.

Meer weten over het binden en behouden van talent?

    Spellen over talent en ontwikkeling:

    ‘Een dikke vette aanrader.’ ‘Een superleuke manier o
    The Breakout The Breakout is een eventspel dat we in 2023 ontwikkelden
    Verbinding verbroken Een groot bouwbedrijf vroeg ons om een eventspel