ivexterm 6mg precio ivermectin tablets uses in hindi ivermectina como profilactico ivermectina pediculosis dosis ivermectina en veterinaria
LOADING...

Training Game-Based Learning in de Praktijk

soothingly

Ontwerp je eigen game in 3 dagen

Leer in drie intensieve, interessante én leuke dagen meer over Game-Based learning en hoe je spel, gamification, beleven en zelf ontdekken kan toepassen in jouw onderwijs, trainingen, leertrajecten of HR-praktijk.

Deze driedaagse training is gebaseerd op het Game-Based Learning Design Wheel  voor het ontwerpen van serious games voor leren. Het model neemt je in 9 heldere stappen mee door het proces van het zelf maken van serious game of gamification voor jouw leertraject, onderwijs of training.

3 daagse Training Game Based Learning in de praktijk

125000

THEORIE ÉN PRAKTIJK

In de training behandelen we de stappen in het model en de theorieën erachter, maak je kennis met veel praktijkvoorbeelden én ga je zelf aan de slag met jouw eigen ontwerp. Na deze training heb je veel kennis over game-based learning en gamification, én kan je die kennis ook hands-on gebruiken in jouw eigen werkpraktijk.

VOOR WIE?

De training Game-Based Learning in de Praktijk is bedoeld voor voor iedereen die professionele interesse heeft in game-based-learning, zoals trainers, HR-professionals, teammanagers en ontwerpers van leertrajecten.

WAAR?

De Training Game Based Learning wordt gehouden op onze werklocatie: de Living Story studio in Wintertuin Experience in Baarn. Het is de plek waar vrijwel al onze games worden bedacht, getest en gemaakt. Je krijgt er letterlijk en figuurlijk een kijkje achter de schermen.

DE EXPERT

De training wordt gegeven door Karen Sikkema, trainer, docent en ontwikkelaar van het Game-Based Learning Design Wheel. Karen heeft met haar serious game bureau Living Story ruim 16 jaar ervaring in het ontwerpen van spellen, belevingen en serious games voor verschillende toepassingen, en is gespecialiseerd in het ontwerpen en toepassen daarvan voor leren in diverse contexten. Ze neemt je met behulp van veel eigen voorbeelden en een paar gastdocenten mee door de wereld van game-based learning en zet haar ervaring met ontwerp in om jouw eigen ontwerpproces verder te helpen..

SERIE 6: MAART 2022

dag 1 : Woensdag 9 maart
dag 2 : Woensdag 16 maart
dag 3: Woensdag 30 maart

Kosten en aanmelden

De training kost  €1250 (excl. btw) inclusief locatie, koffie en thee en lunch gedurende de drie trainingsdagen.

Schrijf je in

  Don’t take it from us

  Tamara OnosGecertificeerd arbeidshygiënist, Hoger Veiligheidskundige en auteur
  De training is gebaseerd op het game design wheel. Een theoretisch doortimmerd model dat zich in de praktijk bewezen heeft. De expertise van Karen, de interactie met de andere deelnemers en vooral de directe vertaling van het model in game elementen zorgden ervoor dat we aan het eind van drie dagen training de basis van een eigen game in handen hadden. Heel leerzaam, erg effectief, maar vooral ontzettend leuk.
  Gertjan KredietOntwikkelaar Atlas Life Events at Stichting Welzijn Lochem
  Supergoede training. Karen heeft het game design wheel ontwikkeld dat mij triggerde om aan de cursus deel te nemen. Goed uitgedacht en onderbouwd en een prima basis voor de cursus. Tijdens de drie dagen voldoende en niet te veel theorie en verder lekker concreet aan de slag met het ontwikkelen en uitspelen van voorbeelden. En een fijne, smaakvolle en relaxte entourage. Bedankt.
  Kirsten ReunekerOrganization and Coordination at Teamwork Curacao
  De training was erg interactief en leerzaam. Van tevoren wist ik niet wat ik precies moest verwachten maar ik denk dat ik een goed beeld heb gekregen van de mogelijkheden om Game Based Learning toe te passen in onze lesprogramma's. Zeker iets om in de toekomst te gaan gebruiken!

  Schrijf je in

   Gerben MullerHBO Docent ICT aan de opleiding Technische Bedrijfskunde bij HAN
   Afgelopen weken heb ik deelgenomen aan de training Game Based Learning. Dit waren 3 inspirerende dagen waarin je naast achtergrondinformatie vooral aan de slag gaat met je eigen GBL idee! Hier heb ik flinke stappen in kunnen zetten, waarbij het mij goed duidelijk is geworden dat je je leerdoelen en content heel scherp moet maken voordat je dit in een GBL uitwerking kan neerzetten. Karen en Michiel denken vanuit hun ruime ervaring scherp mee en stellen de goede vragen. Samen met de input van de mede cursisten levert dit veel bruikbare feedback op! En dit allemaal op de prachtige locatie de Wintertuin Experience! Een aanrader voor als je ook met GBL aan de slag wilt gaan! Hopelijk komen er in de toekomst ook GBL test avonden!
   Melvin van PuffelenProjectleider Educate-it Universiteit Utrecht
   Ik vond het een zeer nuttige en leerzame cursus. Ik heb de combi van theorie naar praktijk een stuk helderder.