LOADING...

Spelen Werkt: Training Game-based Learning

Spelen Werkt: Training Game-based Learning

Spelen Werkt is dé training over Game-based learning.

Leer alles over hoe je gamification en spel-gebaseerd leren kunt toepassen in jouw onderwijs, trainingen, leertrajecten of HR-praktijk.

De training is gebaseerd op onze ontwerptool, het Game-Based Learning Design Wheel, én Managementboek van het jaar 2023: Spelen Werkt.

De training komt in 2 smaken:

Spelen Werkt: 3-daagse training Game-based Learning

125000

Complete 3-daagse training ‘Spelen Werkt’
boordevol achtergronden en inspirerende voorbeelden,
waarin je ook zélf een game ontwerpt.

Schrijf je in voor één van de volgende trainingen:

Serie 15: woensdag 18 sept + woensdag 25 sept + woensdag 9 oktober 2024

Spelen Werkt: GBL in 1 dag

49500

‘Spelen Werkt’ gecomprimeerd tot een crash-course van 1 dag.
Ideaal voor mensen die al ervaring hebben, of weinig tijd.

Schrijf je in voor één van de volgende data:

Vrijdag 5 juli 2024 (startgarantie)

Woensdag 6 November 2024

THEORIE ÉN PRAKTIJK

In de training behandelen we de stappen in het model en de theorieën erachter, maak je kennis met veel praktijkvoorbeelden én ga je zelf aan de slag met jouw eigen ontwerp. Na deze training heb je veel kennis over game-based learning en gamification, én kan je die kennis ook hands-on gebruiken in jouw eigen werkpraktijk.

VOOR WIE?

De training ‘Spelen Werkt’ – Game-Based Learning is bedoeld voor voor iedereen die professionele interesse heeft in game-based-learning, zoals trainers, HR-professionals, teammanagers en ontwerpers van leertrajecten.

WAAR?

De ‘Spelen Werkt’ – Training Game Based Learning wordt gehouden op onze werklocatie:  de Serious Game studio in Baarn. Het is de plek waar vrijwel al onze games worden bedacht, getest en gemaakt. Je krijgt er letterlijk en figuurlijk een kijkje achter de schermen.

DE EXPERT

De training wordt gegeven door Karen Sikkema: trainer, docent, ontwikkelaar van het Game-Based Learning Design Wheel en auteur van ‘Spelen Werkt’. Karen heeft met haar serious game studio Living Story ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen van spellen, belevingen, escaperooms en serious games en is gespecialiseerd in het ontwerpen en toepassen daarvan voor leren in diverse contexten. Ze neemt je met behulp van eigen voorbeelden en een paar gastdocenten mee door de wereld van game-based learning en zet haar ervaring met ontwerp in om jouw eigen ontwerpproces verder te helpen.

Schrijf je in voor één van deze trainingen

Spelen Werkt: 3-daagse training Game-based Learning

3-daagse training ‘Spelen Werkt’ boordevol achtergronden en inspirerende voorbeelden, waarin je ook zélf een game ontwerpt.

Serie 15: woensdag 18 sept + woensdag 25 sept + woensdag 9 oktober 2024

De training kost  €1250 (excl. btw) inclusief locatie, koffie en thee en lunch gedurende de drie trainingsdagen.

Spelen Werkt: Game-based Learning in 1 dag

‘Spelen Werkt’ gecomprimeerd tot een crash-course van 1 dag. Ideaal voor mensen die al ervaring hebben, of weinig tijd.

Schrijf je in voor één van de volgende data:

Vrijdag 5 juli 2024 (startgarantie)

Woensdag 6 November 2024

De training kost  €495 (excl. btw) inclusief locatie, koffie en thee en lunch.

Schrijf je in

  Don’t take it from us

  Tamara OnosArbeidshygiënist, Hoger Veiligheidskundige en auteur. Maker van '100 ways to die at work''
  De training is gebaseerd op het game design wheel. Een theoretisch doortimmerd model dat zich in de praktijk bewezen heeft. De expertise van Karen, de interactie met de andere deelnemers en vooral de directe vertaling van het model in game elementen zorgden ervoor dat we aan het eind van drie dagen training de basis van een eigen game in handen hadden. Heel leerzaam, erg effectief, maar vooral ontzettend leuk.
  Gertjan KredietOntwikkelaar Atlas Life Events at Stichting Welzijn Lochem
  Supergoede training. Karen heeft het game design wheel ontwikkeld dat mij triggerde om aan de cursus deel te nemen. Goed uitgedacht en onderbouwd en een prima basis voor de cursus. Tijdens de drie dagen voldoende en niet te veel theorie en verder lekker concreet aan de slag met het ontwikkelen en uitspelen van voorbeelden. En een fijne, smaakvolle en relaxte entourage. Bedankt.
  Kirsten ReunekerOrganization and Coordination at Teamwork Curacao
  De training was erg interactief en leerzaam. Van tevoren wist ik niet wat ik precies moest verwachten maar ik denk dat ik een goed beeld heb gekregen van de mogelijkheden om Game Based Learning toe te passen in onze lesprogramma's. Zeker iets om in de toekomst te gaan gebruiken!
  Luuk JanssenHogeschool voor de Kunsten Utrecht
  Supertoffe, leerzame en leuke training. De game-based-learning in de praktijk training wordt gegeven door een zeer enthousiast team van mensen die je de juiste handgrepen geven om de basis voor je eigen game binnen de drie trainingsdagen te ontwikkelen. Tijdens deze training staat het game-based-learning design wheel centraal en word je aan de hand van relevante voorbeelden meegenomen in dit model. Daarnaast is er de juiste verhouding tussen theoretische onderdelen en het toepassen van de theorie in de praktijk. Al met al een hele leuke, goede en energieke training die ik iedereen zou aanraden die een probleem/uitdaging op een alternatieve manier wil oplossen.
  Eva VenemaAcademie Creatieve Technologie
  Deze training had de perfecte balans tussen theorie en praktijk. De verkregen informatie was erg interessant, en we hebben hiermee goed mee geleerd hoe we Game Based Learning in de praktijk kunnen toepassen. De mogelijkheid om samen te werken met andere deelnemers zorgde voor meer inspiratie, die ingezet kon worden tijdens de training. Uiteindelijk had iedereen die met de training had meegedaan een ontzettend goede basis van een spel neergezet, waarvan het testen ook erg leuk en leerzaam was. Zeker een aanrader!
  Roy van OverbeekHogeschool Utrecht
  Bij deze 3 daagse training kom je van alles te weten over Game-Based learning. Living story heeft 18 jaar ervaring aan Game-Based learning design en dat merk je tijdens deze training. Je krijgt uitleg over de theorie, maar er is vooral veel tijd voor het toepassen in de praktijk. Dit alles is gebaseerd op het Game-Based Learning design wheel. In de training krijg je de mogelijkheid om een eerste prototype van een eigen spel te maken en die te testen. Dus heb jij interesse in wat er allemaal mogelijk is met Game-Based Learning? Of heb jij een probleem of situatie die je wil op lossen op een leuke en speelse manier? Dan kan ik deze training zeker aanraden. Het was erg leerzaam en ik heb veel ervaring opgedaan door middel van deze training.

  Schrijf je in

   Gerben MullerHBO Docent ICT aan de opleiding Technische Bedrijfskunde bij HAN
   Afgelopen weken heb ik deelgenomen aan de training Game Based Learning. Dit waren 3 inspirerende dagen waarin je naast achtergrondinformatie vooral aan de slag gaat met je eigen GBL idee! Hier heb ik flinke stappen in kunnen zetten, waarbij het mij goed duidelijk is geworden dat je je leerdoelen en content heel scherp moet maken voordat je dit in een GBL uitwerking kan neerzetten. Karen en Michiel denken vanuit hun ruime ervaring scherp mee en stellen de goede vragen. Samen met de input van de mede cursisten levert dit veel bruikbare feedback op! En dit allemaal op de prachtige locatie de Wintertuin Experience! Een aanrader voor als je ook met GBL aan de slag wilt gaan! Hopelijk komen er in de toekomst ook GBL test avonden!
   Melvin van PuffelenProjectleider Educate-it Universiteit Utrecht
   Ik vond het een zeer nuttige en leerzame cursus. Ik heb de combi van theorie naar praktijk een stuk helderder.