TRANSFORM!

TRANSFORM! genomineerd voor Gamification Award

Serious Game TransForm! genomineerd voor wereldwijde Gamification Awards

TransForm! Het Stedelijke Transformatiespel is een serious boardgame dat Platform31 afgelopen jaar heeft ontwikkeld om deelnemers meer inzicht te geven in de complexiteit van stedelijke transformatieprocessen. Het bordspel, dat ontworpen werd door serious game studio Living Story, is nu genomineerd voor de Gamification Awards in de categorie Education & Learning.

De Gamification Awards worden jaarlijks uitgereikt in de gamification industrie aan bedrijven of individuen die uitblinken op hun vakgebied. De jury bestaat uit experts uit de industrie, die de inzendingen beoordelen op creativiteit, ontwerp en bruikbaarheid voor de ingediende categorie, in dit geval Education & Learning.

Als finalist verkozen uit alle inzendingen neemt TransForm! het in de finale van de Gamification Awards op tegen een tweetal andere games die bijdragen aan leren en educatie. De uitreiking vindt plaats in februari.

TRANSFORM! Het stedelijke transformatiespel

TransForm! is een serious game van Living Story, ontworpen en ontwikkeld in opdracht van het programma Stedelijke Transformatie. Het thema van het spel is het naar voren brengen en kunnen praten over belangen in complexe stedelijke transformatieprojecten.

In het spel werken drie teams aan het transformeren van een oude industriële wijk naar een nieuwe woonwijk. Uiteraard hebben de drie teams – gemeente, projectontwikkelaar en bewoners – hun eigen belangen die ze tijdens het bouwen zo goed mogelijk proberen te verdedigen terwijl ze eerst met hun eigen team en later gezamenlijk met de andere teams de nieuwe wijk invullen.

Wil je meer weten over Transform!, over een van onze andere Serious Games, of  wil je zélf een serious game (laten) maken, neem dan contact op:

Contact

We zijn aan het buitenspelen. Wil je ons bereiken? Mail!

Not readable? Change text. captcha txt