LOADING...

Onze Workshops

We houden van praten delen

Het is je misschien niet ontgaan: we nemen ons werk serieus. Mede daardoor hebben we ondertussen meer dan 19 jaar ervaring in het ontwerpen van (serious) games. We delen graag onze ervaringen en inzichten en helpen je met plezier om jouw ambitie op gebied van game-based learning waar te maken.

Karen & Michiel over ‘Spelen Werkt’

In 2023 werd ‘Spelen Werkt’ – het boek van Karen en Michiel over Game-based learning – uitgeroepen tot Managementboek van het Jaar. In dit boek staat alles over waaróm spelen werkt en wat je er mee kunt in jouw bedrijf of organisatie. Om mensen te motiveren, iets te leren of zich bewust(er) te maken. Over waarom je spelen bloedserieus zou moeten nemen, hebben Karen en Michiel een aanstekelijke interactieve talk. Vol met herkenbare voorbeelden uit hun jarenlange ervaring als serious game designer en trainer.

Living Story ontvangt Managementboek van het jaar-bokaal

Michiel over Escape Room Design

Michiel klimt graag het podium op om zijn verhalen, ervaringen en inzichten op gebied van gamification en gamedesign te delen. Zijn energieke talks verraden zijn achtergrond in zowel het theater als de schoolklas. Zijn keynotes hebben namen als ‘Gamification for Dinosaurs’ (Gamification World Congres 2015) en ‘A Day at the Beach’ (Gamification Europe 2018). Zijn favoriete onderwerpen zijn escaperoom design en ‘The Hunt’. Michiel geeft de Masterclass Escape Room Design.

1 uur Gamification Crash Course

Binnen één uur neemt Michiel je mee door de geschiedenis, status quo en toekomst van games, gamification en game-based learning. Wat kunnen we leren door te spelen? Waarom begrijpen ‘oudere mensen’ (45+) dat niet? Hoe heeft de opkomst van digitale media en internet ons beinvloedt? Waarom zijn gamers van nu waardevolle experts die je in je organisatie wilt hebben? Wat motiveert mensen die al hun hele leven gamen? Antwoorden op deze vragen en nog veel meer in een energieke, interactieve talk vol herkenbare voorbeelden, schokkende inzichten en inspiratie om aan de slag te gaan.

Monica Cornetti#1 Gamification Guru. Oprichter en Voorzitter van Sententia Gamification & Gamicon
What Gamification event would be complete without Michiel van Eunen? Michiel has been able to leverage his design skills into programs ranging from serious games to escape rooms. Seriously, if you could only pick one person to learn how to use the immense power of play in the real world, it would be Michiel.

Karen over Game-based Learning

Een paar muisklikken op Google en je ziet dat Karen een graag geziene spreker is. Ze deelt graag haar ervaringen op gebied van serious games en eerdere (niet allemaal even succesvolle) projecten, storytelling & verhaalontwerp. Daarnaast deelt ze met plezier hoe ze de dagelijkse gang van zaken als CEO van twee bedrijven managet. Haar favoriete onderwerpen blijven echter game-based learning en het Game-based-Learning Design Wheel. Karen geeft de populaire training ‘Spelen Werkt’: Game-based Learning.

Sjoerd & Michiels Game Night

Een paar keer per jaar zijn Michiel en Sjoerd de gastheren van een spelavond in de Wintertuin. Op deze avonden proberen we verschillende spellen uit, leren we hiervan en praten we over of en hoe je deze spellen in je eigen werk kan gebruiken.

De Game Night is open voor iedereen die van spellen houdt en geïnteresseerd is in game-based learning. De entree is gratis (consumties zijn voor eigen rekening) en het is een mooie kans om plezier te maken met gelijkgestemden, terwijl je er ook nog wat van opsteekt.

Talk, Trainnig of Workshop boeken?